THE DOG HEADS

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

A webshopunkban leadott sikeres megrendelésről egy megerősítő e-mailt küldünk. Amint megkaptuk a visszaigazolást a rendelésedről és arról, hogy kifizetted a termékeket, összeállítjuk a csomagodat. Ha kész van a csomagod, arról szintén küldünk egy értesítő e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a csomag kiszállítás alatt van, és a következő munkanapon kerül kézbesítésre.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Banki átutalás: Az utaláshoz szükséges minden információt megtalálsz a sikeres rendelésről szóló visszaigazoló emailben.
A rendelések a fizetés teljesítésétől számítva 1-3 munkanapon belül kerülnek kézbesítésre, kivétel ez alól az egyedi megrendelések (gravírozott biléták), melyeket 3-7 munkanapon belül postázunk.

Utánvét: Utánvét esetén csak akkor kell fizetned, mikor kézhez kapod a csomagod.
Az utánvétes rendelés felára 390 Ft.

Bankkártya: A fizetés az Otp Simplepay felületén történik, maximális biztonságban az OTP bank segítségével. MasterCard, Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron és American Express  kártyákat fogadunk el.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Magyarország területén kívüli postai, illetve egyéb címre történő szállításra nincs lehetőség.

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal, vagy postai küldeményként történik.
A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért javasoljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod. Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagodat a futárszolgálatnak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van. Az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a csomag házhoz szállítása. Csomagkövetés: Amikor a futárszolgálatnak átadtuk a csomagod, a GLS-től egy e-mailt fogsz kapni, amelyben lehetőséged van címet módosítani. A kézbesítés napján egy e-mail-t és/vagy egy SMS-t fogsz kapni a GLS-től, amelyben lehetőséged van a csomagod követésére.

A rendeléseket igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni és a megrendelt termék(ek)et a rendelést követő 1-3 munkanapon belül kiszállítani. A futárszolgálat hétvégén nem szállítja ki a csomagokat, ezért a péntek 12 óra után érkezett rendeléseket leghamarabb csak kedden szállítjuk házhoz.

Ha azt szeretnéd, hogy a megrendelésedet ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadságod után stb. dolgozzuk fel, akkor ezt jelezd nekünk a rendelés során a Megjegyzés rovatban.

Ha ajándékba küldenéd a csomagot, akkor szállítási címnek írd be a megajándékozott címét, de mindenképp írd be nekünk a Megjegyzés rovatba, hogy a csomagot ajándékba szeretnéd küldeni.

A szállítási módnál többféle lehetőség közül is választhatsz:

Házhozszállítás – 990 Ft: Csomagodat arra a szállítási címre kézbesítjük, amit a rendeléskor megadtál. A csomagot kérheted akár otthonra, akár a munkahelyedre, ahová kényelmesebb. Ha a kézbesítés napján mégsem találnak a megadott címen, akkor másnap automatikusan újra kézbesítik, ha pedig akkor sem sikerül, akkor utána még 10 napig elmehetsz a csomagért a közeli postára. Ha a munkahelyedre kéred a csomagot, akkor rajtad kívül az a személy is átveheti a küldeményedet, aki a cégnél a postai levelek/csomagok átvételére jogosult. Házhozszállítás esetén fizethetsz előre online bankkártyás vagy PayPal fizetési móddal, illetve készpénzzel a futárnál.

Postai átvétel – 690 Ft: A csomagodat a hozzád legközelebbi Magyar Postára is kérheted. Ez esetben fizethetsz előre online bankkártyás vagy PayPal fizetési móddal, illetve készpénzzel vagy bankkártyával a helyszínen.

Foxpost csomagautomata – 790 Ft: Ide 0-24 órában bármikor eljöhetsz, és sorban állás nélkül veheted át a rendelésed. A csomagod érkezéséről SMS-ben kapsz értesítést, ezt követően 2 napig bármikor átveheted. Ehhez az üzenetben kapott azonosítóra és a telefonszámodra lesz szükség. A két nap eltelte után a postán tudod átvenni a rendelt termékeket.
Fizethetsz előre online bankkártyás vagy PayPal fizetési móddal, illetve készpénzzel vagy bankkártyával a helyszínen.


KIEMELT IDŐSZAKBAN (pl. Glamour Napok, JOY Napok, Black Friday, Karácsony) A MEGNÖVEKEDETT FORGALOMNAK KÖSZÖNHETŐEN NÉHÁNY NAPPAL MEGHOSSZABBODHAT A SZÁLLÍTÁS HATÁRIDEJE. TEKINTETTEL ARRA, HOGY A KIEMELT IDŐSZAKOKBAN ÉRVÉNYESÜLŐ HOSSZABB SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ ELTÉR AZ ÁLTALUNK MEGHATÁROZOTTÓL, ÍGY ILYEN ESETEKBEN KÜLÖN FIGYELEMFELHÍVÓ TÁJÉKOZTATÁST JELENÍTÜNK MEG A WEBÁRUHÁZ FELÜLETÉRE TÖRTÉNŐ BELÉPÉSKOR.

Close Menu
KOSÁR
×
×

Cart